Event & Corporate

Wij bieden Professional Evenementen Fotografie-services voor uw event of ceremonie. Als u op zoek bent naar een evenement-, bedrijfs-, teambuildingdag- of industriële fotograaf, leveren wij fotografiediensten die op tijd en binnen uw budget en elke keer naar uw tevredenheid zijn. We geloven in een product van verbazingwekkende kwaliteit!

Onze diensten omvatten evenementenfotografie, eindejaarsfuncties, aankomstfotografie, bedrijfsportretten, afdrukken op locatie, teambuilding, evenementen met rode loper, conferenties, gala-avonden,  architectuurfotografie en speciale evenementen.

Wij behandelen uw gasten op dezelfde manier als u zou doen. Onze aanpak is om de ware ambiance van uw evenement vast te leggen met een persoonlijke en professionele service. Onze gemakkelijk toegankelijke levering van de afbeeldingen en zorgvuldig voorbereide foto's maakt ons de nummer 1 keuze bij het kiezen van de evenement- of bedrijfsfotograaf. Elke afbeelding wordt zorgvuldig gescand, bewerkt en op kleur gecorrigeerd waar dit nodig wordt geacht voordat ze bij de klant aankomen.

We willen spannende en nieuwe invalshoeken nastreven die een aanvulling vormen op het evenement of de ceremonie. Met onze sociale en boeiende persoonlijkheden willen we de fotografie tot een integraal onderdeel van de ervaring van uw evenement maken. We zorgen ervoor dat alle details van de dag worden inbegrepen tijdens de briefing-sessie en we zorgen voor nette en professionele aankleding. Wij vinden het belangrijk dat uw gasten een positieve ervaring hebben en dat we uw specifieke foto's zo snel mogelijk kunnen maken.

Scroll Up